رک دیواری

خانه          رک دیواری

حفاظت از تجهیزات شبکه امر بسیار مهمی است؛ زیرا اطلاعات مهمی در آن ها وجود دارد و باید از خطرات و آسیب های احتمالی نیز حفظ شوند. به همین دلیل تجهیزات شبکه در محفظه هایی نگه داری می شوند که به آن ها رک می گویند. یکی از انواع رک، رک دیواری است که کاربردهای مخصوص به خود را دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر ادامه مقاله را دنبال کنید.

نام محصولقیمت مصرف کننده (ریال)
رک 4 یونیت عمق 45cm15,710,000
رک 5 یونیت عمق 45cm17,700,000
رک 6 یونیت عمق 35cm17,260,000
رک 6 یونیت عمق 45cm18,630,000
رک 7 یونیت عمق 45cm19,330,000
رک 7 یونیت عمق 60cm21,700,000
رک 9 یونیت عمق 45cm22,750,000
رک 9 یونیت عمق 60cm24,610,000
رک 12 یونیت عمق 60cm27,700,000

خرید رک دیواری

مشخصا برای خرید رک دیواری می بایست به دو موضوع توجه نمود .

موضوع اول و مهمترین بخش کار ، کیفیت محصول تولید شده است ، آماد سیستم با به کارگیری نیروی های مجرب و کارآزموده و همچنین استفاده از بهترین متریال موجود در بازار توانسته است که محصولاتی با بالاترین کیفیت تولید نماید.

موضوع دومی که در خرید رک دیواری باید به آن توجه نمود قیمت این محصول می باشد .

در بازار رقابتی ایران ، این محصول با توجه به ابعادی که تولید می گردد می تواند قیمت های متفاوتی داشته باشد که در ادامه به آن می پردازیم.

قیمت رک دیواری

همانگونه که می دانید با توجه به اینکه متریال یا مواد اولیه جهت تولید این محصول می تواند تاثیر مستقیم بر قیمت این کالا داشته باشد.

با توجه به نوسانات قیمت ارز ، امکان قیمت گذاری ثابت وجود ندارد ، لذا از شما عزیزان خواهشمندیم جهت استعلام لیست قیمت رک دیواری با کارشناسان ما تماس بگیرید .

جهت ارتباط با کارشتاسان فروش می توانید از طریق شماره تماس های زیر اقدام نمایید

رک چیست؟

ابتدا و قبل از ورود به بحث اصلی باید توضیح دهیم که رک چیست. به محفظه ای فلزی که در آن از سرور و تجهیزات شبکه مانند سوییچ، روتر، مودم و … نگه داری می شود، رک Rack می گویند. از رک علاوه بر حفظ و نگه داری تجهیزات شبکه، برای سامان دادن و منظم کردن آن ها استفاده می شود.

صدمات و آسیب هایی که ممکن است به این تجهیزات وارد شود از قبیل افتادن، ضربه خوردن، دستبرد افراد متفرقه و گرمای بیش از حد و … می باشد که شما با استفاده از رک می توانید این صدمات رو به حداقل برسونید. درون رک از فن و سیستم های خنک کننده استفاده می شود تا دمای آن را پایین آورده و از آسیب به تجهیزات جلوگیری شود. همچنین با وجود قفل و سایر مسائل امنیتی اجازه دسترسی به تجهیزات شبکه به افراد متفرقه داده نمی شود.

ابعاد رک

رک شبکه باید مطابق با استاندارد ساخته شوند به همین دلیل به طور معمول عرض یک رک 19 اینچ می باشد. این اندازه باید حفظ شود تا تمامی تجهیزاتی که مورد نیاز است بتوانند به درستی درون رک قرار بگیرند در این صورت به آن ها رکمونت می گویند.

ارتفاع رک مطابق با تعداد یونیت آن است. طبق استانداردی که در این زمینه وجود دارد هر یونیت معادل 7/1 اینچ یا 4/4 سانتی متر می باشد. با توجه به تجهیزات و دستگاه هایی که می خواهید استفاده کنید باید تعداد یونیت رک را محاسبه کنید. البته احتمال اضافه شدن تجهیزات و همچنین امکان عبور و گردش هوا بین تجهیزات را نیز باید در نظر بگیرید.

از دیگر عوامل مهم در انتخاب رک، عمق آن ها است. به طور معمول عمق رک ها 45، 60 ، 80 و 100سانتی متر می باشد به همین دلیل قبل از انتخاب رک باید اندازه تجهیزات مورد استفاده خود را بدانید تا بر اساس آن رک مورد نیازتان را تهیه نمایید.

کاربرد رک شبکه

در نکاه اول ممکن است استفاده از رک شبکه چندان با اهمیت جلوه ندهد اما اگر به مزایایی که دارد توجه کنید متوجه خواهید شد که کاربرد رک شبکه تا چه اندازه مهم می باشد. در ادامه به برخی از مزایا و کاربرد رک شبکه می پردازیم.

با نگهداری از تجهیزات شبکه درون رک، می توانید آن ها را به صورت منظم نگه داری کنید.
در صورت بروز مشکل در تجهیزات رک شبکه، عیب یابی خیلی سریع انجام می شود و راحت تر می توان تعمیرات لازم را انجام داد.
با استفاده از رک شبکه، از وارد شدن آسیب و ضربه به تجهیزات جلوگیری می شود.
در رک شبکه از فن و سیستم های خنک کننده استفاده می شود و دمای تجهیزات را پایین نگه می دارد در نتیجه از آسیب های وارده به تجهیزات در اثر افزایش دما جلوگیری می شود.
امنیت اطلاعات و تجهیزات با رک شبکه در سطح بالایی حفظ می شود زیرا با استفاده از آن اجازه دسترسی به افراد متفرقه داده نمی شود.
استفاده از رک شبکه باعث می شود از اتلاف وقت، انرژی و سرمایه جلوگیری شود.

انواع رک شبکه

رک شبکه با توجه به نحوه ی نصبی که دارند به دو دسته تقسیم می شوند: رک ایستاده و رک دیواری.

رک ایستاده

یکی از انواع رک شبکه، رک ایستاده است. از این نوع رک برای تجهیزات بزرگ مانند بانک ها، کارخانجات، شرکت ها و … استفاده می شود. از آن جایی که وزن تجهیزاتی که در رک ایستاده نگه داری می شوند زیاد است، معمولا چرخ هایی در زیر رک ایستاده تعبیه شده اند تا حمل و نقل و جابجایی آن را راحت تر کند.

سپس بعد از آن که آن را در جای مورد نظرتان قرار دادید می توانید چرخ ها را قفل کرده و از حرکت آن جلوگیری نمایید. اندازه رک ایستاده به طور معمول 14 تا 47 یونیت می باشد و در عمق های 60 تا 80 و 100 سانتی متر ساخته و به بازار عرضه می شوند.

این رک های دارای درب هایی شیشه ای، طلق پلاستیکی با قاب فلزی و تمام فلزی می باشند که حفره هایی در آن وجود داشته و امکان جدا شدن آن ها نیز وجود دارد.

رک دیواری چیست ؟

نوع دیگر رک شبکه، رک دیواری است که همانطور که از نامش متوجه شده اید بر روی دیوار نصب می شود. از این نوع رک برای شبکه های کوچک و یا قسمتی از شبکه های بزرگ استفاده می شود. همچنین برای ساماندهی به سیستم و تجهیزات دوربین مدار بسته و دستگاه های ضبط از این نوع رک استفاده می شود.

حتما در شهر و اماکن مختلف از این نوع رک مشاهده کرده اید مثلا در ایستگاه های BRT و یا بالای خودپرداز بانک ها در خارج از بانک و … تجهیزات مورد نیازشان درون رک دیواری نگه داری می شوند.

رک دیواری به طور معمول 9 تا 65 یونیت دارد و عمقشان نیز 35 تا 60 سانتی متر می باشد. درب رک دیواری نیز می تواند از انواع شیشه ای، طلق پلاستیکی با قاب فلزی یا تمام فلزی با حفره هایی بر روی آن باشد.

نوع دیگری از رک دیواری وجود دارد که دو درب داشته و برای نگه داری از سوییچ هایی که باید به پنل پشتی آن ها نیز دسترسی داشت باشیم، مورد استفاده قرار می گیرد.

قبل از خرید رک به نکات زیر توجه فرمایید.

برای آن که انتخاب مناسبی در این زمینه داشته باشید قبل از خرید باید بزرگترین تجهیزات شبکه که در اتاق سرور وجود دارند را از لحاظ ابعاد در نظر بگیرید.

به ارتفاع رک نیز دقت کنید. در صورتی که از نظر فضا محدودیتی ندارید بهتر است کمی رک بلندتر تهیه نمایید تا در صورت تعویض تجهیزات مشکلی از این نظر وجود نداشته باشد.

به نوع رک نیز توجه کنید که مثلا پیچ و مهره ای است یا خیر. در صورتی که پیچ و مهره ای باشد می توان رک را از اتاق و یا محلی به محل دیگر برد حتی اگر چهارچوب درب اتاق کوچکتر باشد.

به سیستم خنک کننده رک ها توجه کنید.

ورودی و خروجی کابل ها را در رک بررسی نمایید.

داشتن قفل امنیتی و چرخ و پایه ثابت نیز از دیگر نکات مهم است که باید مورد توجه شما قرار بگیرد.

چگونه رک دیواری را از خود کارخانه بخریم؟

آماد سیستم تولید کننده انواع رک دیواری می باشد که در سالهای اخیر توانسته با بالاترین کیفیت محصولات خود را به بازار عرضه نماید

لیست قیمت رک دیواری را چگونه به دست آورم؟

برای اطلاع از لیست قیمت انواع رک دیواری کافیست به صفحه ی مربوطه مراجعه نمایید یا با کارشناسان ما در ارتباط باشید

مشاوره رایگان تلفنی
026-34705574