در مقاله ی پیش رو به بررسی انواع کابل شبکه کراس و اسکریت می پردازیم.کابل های شبکه از المان های اصلی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دیجیتال می باشد،که به طور کلی در دو دسته ی کابل های استریت (Straight) و کراس اور (Crossover) تقسیم بندی می شوند.
در کابل های استریت،هر دو سر آن از یک استاندارد (A یا B) پشتیبانی می کند و از آن جهت اتصال دستگاه های متفاوت (کامپیوتر به سوئیچ یا هاب) استفاده می کنند.در حالی که،الگوی ساخت کابل های کراس اور کاملا متفاوت می باشد.در این گروه از تجهیزات هر یک از سر ها تابع استاندارد به خصوصی هستند.محصولات این طبقه برای برقراری ارتباط ما بین دستگاه های مشابه مانند؛(سوئیچ به سوئیچ یا کامپیوتر به کامپیوتر) مناسب است.
در ادامه درباره تفاوت های بارز این دو دستگاه با یکدیگر صحبت می کنیم،با ما همراه شوید.
جهت ارتباط با کارشناسان ما از طریق شماره زیر تماس حاصل فرمایید
کابل کراس چیست؟
در ابتدای مقاله ی انواع کابل شبکه کراس و اسکریت به صورت جداگانه به معرفی این دو دستگاه می پردازیم.کابل کراس (Crossover Cable) از ده نوع برتر کابل شبکه می باشد، که در جهت اتصال دو دستگاه مشابه به یکدیگر از آن استفاده می کنند.
در این گروه از تجهیزات، دو سر آن بر اساس مقادیر استاندارد متفاوتی تحت فرآیند سوکت زدگی قرار گرفته اند. به بیان ساده تر یک سر این نوع کابل از استاندارد T568A و سر دیگر آن از استاندارد T568B پیروی می گرداند.
مقاله ی انواع کابل شبکه کراس و اسکریت، جالب و آموزشی است.در اکثر مواقع کابل کراس با هدف اتصال ایمن دستگاه هایی مانند؛سوئیچ به سوئیچ، هاب به هاب، روتر به روتر و کامپیوتدر سیستم های الکتریکی مورد استفاده قرار می گیرند.
این نوآوری به علت تغییر در ترتیب و چیدمان سیم ها،توانایی لازم را برای تبادل سیگنال بین دو دستگاه مشابه را مقدور می سازند.با وجود این گروه از قطعات الکتریکی،ارتباطی ایمن و پایدار بین سایر تجهیزات شبکه به وجود می آید.
کابل اسکریت چیست؟
در دین قسمت از مقاله ی انواع کابل شبکه کراس و اسکریت،کابل های شبکه سری اسکریت را معرفی می کنیم.کابل استریت (Straight Cable) یکی از متداول ترین انوع کابل شبکه در بازار است،که بر خلاف طبقه بندی فرآیند سوکت زدن دو سر آن بنابر استاندارد یکسانی انجام می شود.
در حقیقت هر دو سر کابل مطابق با استاندارد T568A یا استاندارد T568B تحت تاثیر این فرآیند قرار می گیرند.این نوع تجهیزات برای اتصال دستگاه های متفاوت به یکدیگر نظیر؛اتصال کامپیوتر به سوئیچ،هاب یا روتر گزینه ای مناسب هستند.
مقاله ی انواع کابل شبکه کراس و اسکریت،یک راهنما برای بررسی این دو محصول نسبت به یکدیگر است.کابل استریت با برخورداری از ساختار یکسان در هر دو سر، بهترین انتخاب برای انتقال داده ها بین دستگاه های مختلف هستند. همچنین با انواع کاربری ها در فضا های مختلف؛ از مصارف خانگی گرفته تا اداری سازگار می باشند.
انواع کابل کراس شبکه
مقاله ی انواع کابل شبکه کراس و اسکریت، یک منبع مفید برای ارزیابی این دو قطعه نسبت به یکدیگر است.کابل های کراس (Crossover Cables) یکی از اجناس اصلی صنعت ارتباطات دیجیتال می باشد، که با پشتیبانی از مقادیر استاندارد و الگو های جهانی مناسب انتقال داده در زمان و شرایط متفاوت است.
این گروه از تجهیزات بنابر نوع استاندارد طراحی دارای طبقه بندی به خصوصی می باشد. محصولات هر طبقه بر اساس ظرفیت و ویژگی های کاری خود مناسب مصارف کاری به خصوصی هستند. در زیر به تعدادی از انواع پر فروش آن اشاره می کنیم؛
1.کابل کراس اور استاندارد T568A به T568B:
مقاله ی انواع کابل شبکه کراس و اسکریت، یک منبع جالب برای ازریابی انواع مختلف کابل های لن از گروه کراس و اسکریت است. این نوع محصولات از یک سر با استاندارد T568A و سر دیگر با استاندارد T568B تشکیل دهنده اند. این سری از ابزار آلان در جهت اتصال دستگاه های مشابه مانند؛ سوئیچ به سوئیچ یا کامپیوتر به کامپیوتر به کار می رود.
2.کابل کراساور با استاندارد T568B به T568B:
این نوع کابل ها به عنوان یک کابل کراس اور در نظر گرفته می شوند،اما درصد تقاضای آن نسبت به گروه قبلی بسیار کمتر است. این محصول برای اتصال دستگاه هایی که هر دو سوکت از یک استاندارد پیروی می کنند،بهترین گزینه می باشد.
انواع کابل اسکریت
در این قیمت از مقاله ی انواع کابل شبکه کراس و اسکریت، به لیستی از بهترین انواع این کابل اشاره می کنیم. کابل های استریت (Straight Cables) بر حسب استاندارد های متنوع سوکت زنی ک کاربرد های خاص هر یک طبقه بندی می شود. از جمله آن ها عبارتند از؛
1.کابل استریت با استاندارد T568A:
در این نوع کابل، سوکت زنی هر دو سر بر حسب استاندارد T568A صورت می گیرد.در این استاندارد به ترتیب زیر از انواع رنگ ها بهره برداری می شود؛
-سفید سبز
-سبز
-سفید نارنجی
-آبی
سفید آبی
-نارنجی
-سفید قهوه ای
-قهوه ای
مقاله ی انواع کابل شبکه کراس و اسکریت،بیانگر دو نوع از بهترین انواع کابل های شبکه است.کابل های این طبقه،راه کاری مناسب برای اتصال ایمن دستگاه های مختلف نظیر؛کامپیوتر به سوئیچ یا هاب می باشند.
2.کابل استریت با استاندارد T568B:
در طراحی کابل های استریت با استاندارد T56B همانطور که از عنوانش نیز مشخص است،نوع سوکت آن بر حسب استاندارد T568B مشخص می شود. ترتیب رنگ ها در این محصول مطابق با موارد زیر می باشد؛
-سفید نارنجی
-نارنجی
-سفید سبز
-آبی
-سفید آبی
-سبز
-سفید قهوه ای
-قهوه ای
از کابل های این گروه برای بهینه سازی اتصال بین دو دستگاه مختلف بهره برداری می شود.قابلیت های ویژه ی کابل های اسکریت به کاربرد اجازه می دهد، تا از انواع آن در شبکه های کامپیوتری بهره برداری کنید.
ویژگی های بارز کابل های کراس
در این قسمت از مقاله ی انواع کابل شبکه کراس و اسکریت،به شرح ویژگی های اصلی این محصول می پردازیم. کابل هدی کراس بنابر تکنولوژی ساخت و نوع چینش سیم های خود از ویژگی های الکتریکی به خصوصی بهره مند هستند،که آن را برای استفاده در کاربرد های مختلف مناسب می سازد.از جمله این کاربرد ها عبارتند از؛
1.ساختار دو سر متفاوت:
هر دو سر کابل مطابق با دو استاندارد متفاوت (T568A و T568B) تحت فرآیند سوکت زدن قرار گرفته اند،تا به کاربر امکان اتصال دستگاه های مشابه را بدهد.
2.انتقال داده سریع:
این نوع محصولات امکان انتقال سرعتی داده ها را به طور موثر بین دستگاه های مشابه مقدور می گرداند.
3.کاربرد در شبکه های محلی:
مقاله ی انواع کابل شبکه کراس و اسکریت، یک مبحث آموزشی کاربردی است.کابل های کراس به طور معمول در اتصال تجهیزاتی نظیر؛ سوئیچ به سوئیچ،هاب به هاب و کامپیوتر به کامپیوتر مورد استفاده قرار می گیرند.
4.سازگاری با دستگاه های قدیمی:
این نوع فناوری ها در شبکه های قدیمی تر که تکنولوژی دستگاه ها ضعیف تر است،کاربرد فراوانی دارد.
مقالات
ویژگی های بارز کابل های اسکریت
مقاله ی انواع کابل شبکه کراس و اسکریت، جامع و گسترده است.کابل های استریت (Straight Cables) طرح پیشرفته تر کابل های کراس می باشد. در این نوع از طراحی ها،از انواع آن با هدف برقراری اتصال بین دو دستگاه مختلف استفاده می شود.
تکنولوژی پیشرفته ی این کابل، به کاربر امکان بهینه سازی اتصال بین دو دستگاه مختلف را مقدور می نماید. در زیر به شرح ویژگی های بارز آن می پردازیم؛
1.ساختار یکسان در هر دو سر:
مقاله ی انواع کابل شبکه کراس و اسکریت،در جهت ارزیابی عملکرد و مشخصات کاری این دو محصول شما را راهنمایی می کند.جهت تعیین سوکت این کابل از یک نوع استاندارد استفاده شده است.آن ها به کاربر امکان می دهند،تا اتصالی ایمن بین دستگاه های مختلف برقرار سازند.
2.کاربرد گسترده:
تکنولوژی ساخت این کابل بسیار پیشرفته تر از نمونه های کابل شبکه در بازار است.به همین علت در بهینه سازی عملکرد اکثر سیستم ها نظیر؛کامپیوتر به سوئیچ،هاب یا روتر از آن استفاده می شود.
3.سازگاری بالا:
کابل های استریت بیشترین سازگاری را با دستگاه های شبکه دارند. آن ها در انواع مختلف شبکه ها به منظور ایجاد اتصالی ایمن به کار می روند.
4.انتقال داده مؤثر:
هدف کاربران از بهره برداری از این نوع کابل،انتقال سریع و موثر داده ها است.
تفاوت های بارز کابل کراس و اسکریت
در این قسمت از مقاله ی انواع کابل شبکه کراس و اسکریت به تفاوت های این دو محصول نسبت به یکدیگر اشاره می کنیم. کابل های کراس و اسکریت نتیجه ی بهره برداری از دو تکنولوژی متفاوت هستند. هر یک از آن ها قابلیت های به خصوصی دارند و همین طور در شرایط مختلفی از آن ها استفاده می شود. از جمله تفاوت های آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد؛
1.ساختار و استاندارد سوکت زنی:
-کابل کراس: در طراحی دو سر آن از استاندارد های مختلفی استفاده شده است.این سبک طراحی به کاربر امکان خواهد داد، تا از انواع آن جهت بهینه سازی اتصال ما بین دو دستگاه کمک بگیرید.
-کابل استریت: مقاله ی انواع کابل شبکه کراس و اسکریت، یک راهنما برای شناخت بیشتر انواع کابل های شبکه است. هر دو سر آن از یک نوع استاندارد جهت اجرای سوکت پیروی می کند. از آن ها برای اتصال سیستم های متفاوت کمک می گیرند.
2.کاربرد:
-کابل کراس: برای بهبود مقاومت اتصال دستگاه های مشابه مانند؛ سوئیچ به سوئیچ، هاب به هاب، روتر به روتر و کامپیوتر به کامپیوتر موثر هستند.
-کابل استریت: مناسب اتصال دستگاه های متفاوت نظیر؛ کامپیوتر به سوئیچ، هاب یا روتر می باشند.
3.سازگاری:
-کابل کراس: مقاله ی انواع کابل شبکه کراس و اسکریت، منبعی موثق برای ارزیابی این دو محصول نسبت به یکدیگر است. در برخی موارد به علت پیشرفته بودن تکنولوژی ساخت و عدم سازگاری با انواع سیستم ها، بهره برداری از استفاده از کابل های کراس به حداقل درصد ممکن می رسد.
-کابل استریت: کابل های شبکه سری استریت علاوه بر سازگاری بیشتر و نصب راحت در بسیاری از شبکه ها به عنوان گزینه تجهیزات اصلی به کار می رود.
4.تعداد سیم ها:
مبحث انواع کابل شبکه کراس و اسکریت، یک مقاله جامع برای شناخت این دو دسته بندی است. هر دو نوع کابل ها دارای هشت رشته سیم هستند، اما ترتیب و نحوه قرار گیری آن در کایل متفاوت خواهد بود.
سخن آخر
در مقاله ی بالا انواع کابل شبکه کراس و اسکریت را معرفی کردیم.انتخاب بین کابل های کراس و استریت به نیاز های کارگاه بستگی دارد.کاربران عزیز می بایست با دریافت مشاوره از کارشناسان متخصص انتخابی مناسب برای بهینه سازی عملکرد شبکه خود بگیرند.
مجموعه ی آماد سیستم از بزرگ ترین مراجع برای خرید محصول می باشد.با مراجعه به وب سایت فروش آن می توانید،تجهیزات مورد نیاز خود را در کیفیت های بالا سفارش دهید.