یکی از کارهایی که در زمان اندازه گیری رک های شبکه باید مورد بررسی قرار بگیرد استانداردهای رک ایستاده و دیواری می باشد. معمولا رک های شبکه را بر اساس اندازه های استاندارد طراحی می کنند. اما این رک ها از نظر تجهیزات شبکه با همدیگر متفاوت هستند.
لازم است در هنگام راه اندازی رک ها به ابعاد و شکل آن ها توجه زیادی داشته باشید. در ادامه استانداردهای مورد نیاز برای خرید رک های شبکه را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
رک ایستاده و استانداردهای آن
در ادامه موضوع استانداردهای رک ایستاده و دیواری باید به این نکته توجه کنید، که رک های ایستاده یکی از پرطرفدارترین انواع رک ها به شمار می روند. معمولا این نوع از رک ها را برای شبکه های شلوغ و بزرگتر به کار می برند.
همین امر باعث شده که استانداردهای مربوط به رک ها در هنگام انتخاب از اهمیت زیادی برخوردار باشد. در ادامه قصد داریم به استانداردهای رک های ایستاده اشاره کنیم.
§ عرض خارجی رک ها
یکی دیگر از استانداردهای رک ایستاده عرض خارجی آن می باشد. معمولا عرض رک های ایستاده در این موقعیت 19 اینچ است که برای شرایط معمولی کافی است. اگر قصد دارید رک ها را برای شبکه های کوچکتر به کار ببرید می توانید از رک هایی با عرض 10 اینچ هم استفاده کنید.
مشاهده محصولات
_ ارتفاع رک برحسب واحد U
در ادامه بحث استانداردهای رک ایستاده و دیواری باید بدانید که ارتفاع در این زمینه بسیار حائز اهمیت می باشد. برای تعیین ارتفاع از واحد U کمک می گیرند. در واقع این واحد اندازه گیری به عنوان طول و ارتفاع تجهیزاتی است که باید در این محفظه ها قرار بگیرند. برای رسیدن به ارتفاع شبکه می توانید تعداد واحدهای یو را با همدیگر جمع کنید.
_ عرض داخلی
یکی دیگر از گزینه های استانداردهای رک عرض داخلی می باشد. معمولا این اندازه را در میانگین 600 تا 800 میلی متری در نظر می گیرند. رک هایی که به عنوان مدل پایه هستند معمولا در اندازه های 600 میلی متری می باشند. افرادی که به دنبال نمونه های خاص و توسعه یافته تر می باشند می توانند از اندازه های 800 میلی متری استفاده کنند.
_ عمق داخلی و خارجی
عدد های خاصی برای تعیین عمق داخلی رک های ایستاده در نظر گرفته اند. میزان عمق این محفظه ها به عنوان یکی از مهمترین گزینه ها برای تعیین میزان استاندارد در رک ها می باشد. عددی که برای عمق در نظر می گیرید می تواند به شکل مستقیم سایز رک ایستاده را مشخص کند.
استانداردهای رک را با فاکتور عمق داخلی نیز محاسبه می کنند. رک های ایستاده دارای عمق داخلی متفاوتی هستند. ذز واقع هیچ معیاری برای این موضوع مطرح نشده است.
_ ظرفیت
ظرفیت رک های ایستاده در مقایسه با نمونه های دیواری بیشتر است. این نوع رک های قابلیت حمل مقدار بیشتری از تجهیزات شبکه را دارند.
رک دیواری و استانداردهای آن
همانطور که می دانید رک دیواری را برای استفاده در فضاهای محدود استفاده می کنند. در ادامه به معرفی استانداردهای مهم این رک ها می پردازیم.
_ ارتفاع داخلی رک
در ادامه استانداردهای رک ایستاده و دیواری باید بگوییم اندازه گیری ارتفاع در رک های دیواری نیز بر اساس واحد U اندازه گیری می شود. بنابراین لازم است رک های دیواری مورد نظرتان را بر اساس تجهیزات شبکه خریداری کنید. باید ارتفاع رک را به گونه ای انتخاب کنید که نیاز شما را برطرف کند.
_ ارتفاع خارجی
معمولا ارتفاعی که برای رک های دیواری در نظر می گیرند، کمتر از نوع ایستاده می باشد. ارتفاع مطلوب را می توانید برمبنای تجهیزات موجود در شبکه انتخاب کنید. اغلب استانداردی که برای ارتفاع رک دیواری در نظر می گیرند به صورت یکسان نمی باشد، بر اساس تجهیزات می تواند متغیر باشد.
_ عرض خارجی و داخلی رک دیواری
منظور از اندازه عرض خارجی در استانداردهای رک دیواری بخش بیرونی برای رک های دیواری می باشد. این نوع رک مانند نمونه ایستاده دارای سایزهای مختلفی می باشند. ابعاد معمول برای این تجهیزات اندازه های 10، 19، 21 اینچ می باشد. کاربران می توانند بر اساس احتیاج خود نمونه مناسب را خریداری کنند.
عرض داخلی هم مانند نوع ایستاده در اندازه هاب 600 و 800 میلیمتری طراحی می کنند که البته بیشتر 600 میلیمتری مورد توجه می باشد.
_ عمق داخلی رک
همانطور که می دانید عمق رک را نمی توانیم بر اساس استانداردهایی که در ساخت رک ها وجود دارد اندازه گیری کنیم. این معیار برای رک های مختلف به صورت مجزا اندازه گیری می شود. در هنگلم خرید رک باید ابتدا تجهیزات را اندازه گیری کرده سپس عمق داخلی رک ها را ارزیابی کنید بر مبنای آن انتخاب نمایید.
_ظرفیت
درباره استانداردهای رک که مربوط به ظرفیت رک های دیواری می باشد باید به این نکته اشاره کنیم که رک های دیواری از ظرفیت بالایی برخوردار نیستند، آن ها می توانند تا حدود 60 کیلوگرم وزن را تحمل کنند.
استانداردهای متعلقات شبکه
نکته ای که باید به آن بگوییم وجود متعلقات در رک شبکه می باشد و در کل رک ها بدون اینکه از این متعلقات کمکی بگیرند به امور خود می پرداترند. اما وجود این متعلقات موجب می شود عملکرد رک ها به میزان زیادی کیفیت کار رک ها را افزایش دهند. با خرید متعلقات جانبی برای رک های شبکه می توانید به میزان زیادی بر روی عملکرد رک ها تاثیر مثبتی بر جای بگذارید. بنابراین بهتر است این موضوع را دست کم نگیرید.
سخن پایانی
زمانی که کاربران تصمیم به ساخت و راه اندازی سرور می کنند انتخاب یک رک متناسب با نیازهای شبکه یک امر بسیار مهم و چالش برانگیری می تواند باشد. زمانی که شما به بازار مراجعه می کنید با انبوهی از مدل های رک های شبکه مواجه می شوید. این امر باعث می شود افراد در هنگام خرید و انتخاب رک مناسب دچار سردرگمی شوند.
زمانی که فرد با استانداردهای رک ایستاده و دیواری شبکه آشنایی داشته باشد این امکان را خواهد داشت که بهترین نوع رک انتخاب نمایند. گروه آماد سیستم به عنوان یکی از گروه های متخصص و تولید کننده رک می تواند بهترین مشاوره و راهنمایی را در اختیار خریداران قرار دهد.