کابل پچ کورد چیست؟ پچ کوردها به عنوان نوعی از کابل های شبکه شناخته می شود، که ازر آن برای اتصال دستگاه های شبکه به کار می روند. پچ کوردها را می توانیم در نمونه های مختلفی در سایزهای گوناگون تولید می گردد. این کابل ها در انواع کاربری با خصوصیات متفاوتی تولید می شود. پچ کوردها به عنوان اجزای مهم در شبکه شناخته می شوند. در ادامه قصد داریم به معرفی این محصول پرداخته و مزایا و معایب آن را مورد بررسی قرار دهیم.
جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
آشنایی با پچ کورد شبکه
در ادامه کابل پچ کورد چیست؟ باید بگوییم، نوعی کابل است، که در دو سر آن سوکت نصب شده است. معمولا طول این کابل ها در 50 تا 20 سانتی متری می باشند. همین امر باعث می شود، که آن را در فواصل کوتاه مورد استفاده قرار دهند. همه ی ما پچ کورد ها را در هنگام استفاده از وسایل مختلف مانند کامپیوترها، لپ تاپ، مودم و روترها در منزل یا محل کار خود مشاهده کرده ایم.
پچ کوردها را می توانید در نمونه های مختلفی مشاهده کنید، که شامل:
-پچ کورد LC
-پچ کورد SC
-پچ کورد ST
-پچ کورد FC
-پچ کود MTRJ
-پچ کورد E2000
-پچ کورد MU
-پچ کورد MPO/MTP می باشد.
معمولا پچ کوردها به عنوان وسایل محافظت کننده در برابر نویز، اختلالات شبکه مورد استفاده قرار می دهند. برای درک بیشتر کابل پچ کورد چیست؟ باید به این نکته اشاره کنیم، که پچ کوردها با کمک شیلدینگ و ایزولاسیون قابلیت کاهش نفوذ نویز را به وجود می آورند. وجود قابلیت ایزولاسیون در این محصولات باعث می شود، نویزهای الکتریکی و الکترومغناطیسی به مقدار زیادی کاهش پیدا کنند. فرایند ایزولاسیون توسط این کابل ها اغلب با کمک لایه هایی از جنس پروپیلن و پلی اتیلن انجام می گیرد.
قابلیت کاهش نویزهای مغناطیسی و الکترومغناطیسی باعث می شود، که شبکه از نظر مقاومت کیفیت و پایداری بالایی داشته باشد. بنابراین در هنگام انتخاب کابل های پچ کورد باید به میزان پایداری، کیفیت، محافظت کنندگی آن ها دقت داشته باشید.
مزایای کابل پچ کورد چیست؟
کابل های پچ کورد مانند هرز محصول دیگری از مزایا و معایب متعددی برخوردار بوده اند. در ادامه به برخی از این مزیت ها اشاره خواهیم کرد.
1.سهولت در نصب و به کارگیری آن
طراحی و ساختار پچ کوردها به شکل ساده ای انجام گرفته است. معمولا از آن ها برای اتصالات کوتاه استفاده می شود. فراین نصب این کالا ها بسیار آسان است، نیازی به تجربه و تخصص خاصی نخواهد داشت.
2.انعطاف پذیری بالا
یکی دیگر از مزیت های این محصول این است، که امکان اتصال به دستگاه های مختلف را فراهم می آورد. قابلیت انعطاف پذیری در این تجهیزات باعث می شود، که فرایند کنترل و مدیریت، تغییرات سریع در شبکه را به وجود می آورند. استفاده از پچ کوردها به کاربران این امکان را می دهد، که دستگاه ها را به سرعت جا به جا کرده یا آن ها را حذف و اضافه کنند.
مشاهده محصولات
3.پایداری سیگنال
یکی دیگر از مزیت های کابل پچ کورد چیست؟ مربوط به پایداری سیگنال ها می باشد. همانطور که می دانید، پچ کوردها دارای طول کوتاهی می باشند، وجود کانکتورهای استاندارد در پچ کوردها باعث می شود، سیگنال ها به صورت پایدار و باکیفیت انتقال پیدا کنند. این موضوع در بین پچ کورد ها از اهمیت بسیاری برخوردار می باشد. استفاده از این تجهیزات در رابطه با پایداری سیگنال برای شبکه های حساس نظیر شبکه ی داده ها، شبکه های کامپیوتری و …. بسیار مهم می باشد.
4.امکانات مختلف
در ادامه بررسی کابل پچ کورد چیست؟ باید به یکی دیگر از مزیت های این محصول اشاره کنیم، همانطور که قبلا هم اشاره کردیم، پچ کوردها را می توانید در نمونه های مختلفی مشاهده کنید، از جمله مدل های مختلف شامل پچ کوردهای 5، 6، 7 می باشند. این امر باعث می شود، بتوانند با نیازهای شبکه های مختلف سازگار شوند. انواع مختلف پچ کوردها معمولا قابلیت سازگاری با سرعت بالا و پهنای باند گسترده تر را دارند.
5.تفاوت کابل شبکه و پچ کورد
یکی از سوالات مطرح شده در این زمینه تفاوت کابل شبکه و کابل پچ کورد چیست؟ گرچه این دو محصول شباهت های زیادی با همدیگر دارند، اما در حقیقت با یکدیگر متفاوت هستند.
طراحی پچ کوردها به این شکل است، که از طول کوتاه تری برخوردار هستند، در دو طرف این کابل کانکتورهایی نصب شده است. معمولا از این کابل جهت متصل کردن دستگاه های شبکه به پچ پنل ها می باشد. به عبارتی دیگر می توانیم، بگوییم پچ کورد به عنوان ابزار های ساده ای هستند، که بدون نیاز داشتن به کابل های شبکه امکان متصل شدن به دستگاه های شبکه را به وجود می آورند.
در ادامه آشنایی با تفاوت های کابل شبکه و کابل پچ کورد چیست؟ باید به ویژگی های کابل های شبکه اشاره کنیم، این کابل ها فاقد کانکتور هستند، طول بسیار بلندتری نسبت به پچ کوردها دارند. اغلب این نوع کابل ها را برای نصب و متصل کردن دستگاه های شبکه به کار می برند. بیشترین کاربرد کابل های شبکه استفاده از آن ها برای روتر، سوئیچ می باشد. زمانی که قصد دارید، کابل های شبکه را متصل کنید، لازم است ابتدا کانکتورها را نصب کنید، یا از کابل هایی استفاده کنید، که از قبل کانکتور آن ها نصب شده باشد. مهمترین تفاوت این دو نوع کابل در کاربرد و طرز استفاده ی آن ها می باشد.
با توجه به نیازهای شبکه در آینده تغییرات کابل پچ کورد چیست؟ پچ کوردها باید قابلیت این را داشته باشند، که بتوانند از پهنای باند بیشتری پشتیبانی کنند. زمانی که قابلیت های پچ کوردها افزایش پیدا کند، امکان پشتیبانی از سرعت بیشتر و پهنای باند بالاتر را ایجاد خواهد کرد. پچ کورد ها را با کمک استانداردهای پیشرفته تر تولید می کنند. استفاده از تکنولوژی جدید برای ساخت این محصولات قابلیت متصل کردن دستگاه های پیشرفته تر را فراهم می آورد.
سخن پایانی
در این مطلب به بررسی کابل پچ کورد چیست؟ پرداختیم. نکته ی بسیار مهمی که در این زمینه وجود دارد، این است، که برای خرید کابل پچ کورد باید به مراکز معتبر نظیر آماد سیستم مراجعه کنید.